CERTAMEN POÈTIC SOBRE MÚSICA I CANT CORAL

La Coral de Santa Maria d’Igualada amb motiu del seu 75è. Aniversari fundacional convoca un concurs de poesia breu que es regirà per les bases següents:


BASES

  1. La participació és oberta a persones majors de 16 anys. Cada concursant pot presentar un màxim de dues poesies originals i inèdites.
  2. Els treballs han d’estar escrits en llengua catalana i versar sobre la música i/o el cant coral.
  3. Cada poesia no pot sobrepassar els 20 versos (línies).
  4. Els treballs s’han de presentar per quadruplicat escrits a màquina o amb ordinador, a doble espai i per una sola cara en fulls DIN A4. A final de la plana hi figurarà el DNI del concursant.
  5. Cal adjuntar-hi un sobre tancat que contingui les dades del poeta (nom, cognoms, adreça, telèfon i e-mail si se’n disposa). També una fotocòpia del DNI. A l’exterior hi figurarà el títol del poema.
  6. Un jurat professional seleccionarà 14 poesies, els títols de les quals s’anunciaran a la premsa comarcal. Aquests poemes, prèviament seleccionats, seran recitats per rapsodes en l’acte de lliurament de premis, en el que el públic assistent, decidirà per votació els que més li agradin. Paral·lelament un jurat tècnic premiarà segons el seu criteri les tres millors poesies.
  7. Els treballs s’han d’enviar al secretari del jurat Sr. Lleonard del Rio Campmajó – c/ Concepció,38, 1r. – 08700 Igualada, abans de l'1 de maig de 2014. Per més informació podeu telefonar al 938034164.

JURAT

Estarà format pels senyors Maria Enrich Murt, Antoni Dalmau Ribalta, Joan Valls Piqué i Lleonard del Rio Campmajó, que actuarà de secretari.

LLIURAMENT DE PREMIS

Els premis s’atorgaran en la sessió pública que tindrà lloc a l’auditori de la Biblioteca Central el dijous 29 de maig de 2014, i que començarà a les 7 de la tarda. És indispensable la presència del poeta premiat o d’un representant, altrament s’entén que renuncia al premi.

PREMIS I DOTACIONS:

Premis del jurat tècnic: 

  1. Primer premi: 200 euros, trofeu, diploma i peça artística realitzada per la cantaire Sra. Mercè Travesset Grau.
  2. Segon premi: 150 euros, trofeu, diploma i labor artística realitzada per la cantaire Sra. Roser Viadiu Pons.
  3. Tercer premi: 100 euros, trofeu, diploma i labor artística realitzada per la cantaire Sra. Josefina Fernández Barreiro.
Premis votació popular: 

  1. Primer premi: Dotze botelles de cava Ventura Soler «brut nature», elaborat per al 75è. aniversari de la Coral de Santa Maria d’Igualada; trofeu i diploma.
  2. Segon premi: Sis botelles de cava Ventura Soler «brut nature», elaborat per al 75è. aniversari de la Coral de Santa Maria d’Igualada; trofeu i diploma.
  3. Tercer premi: Tres botelles de cava Ventura Soler «brut nature», elaborat per al 75è. aniversari de la Coral de Santa Maria d’Igualada; trofeu, diploma.
La resta de poetes seleccionats rebran un diploma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada